کد خبر:۵۱۱۵۳۰
در ادامه اتفاقات عجیب در دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ 

جشنواره علمی با چاشنی «بزن و برقص دسته جمعی» در دانشگاه سیستان و بلوچستان! 

اخیرا همه اقدامات ضد فرهنگی در دانشگاه‌ها در راستای دور کردن دانشجویان از فضای علمی صورت می‌گیرد؛ اقداماتی که نگاه مطالبه‌گرانه و شان دانشجو را هدف قرار داده و به مسائل فرعی می‌کشاند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، اخیرا همه اقدامات ضد فرهنگی در دانشگاه‌ها در راستای دور کردن دانشجویان از فضای علمی صورت می‌گیرد؛ اقداماتی که نگاه مطالبه‌گرانه و شان دانشجو را هدف قرار داده و به مسائل فرعی می‌کشاند.
 
 
این اقدامات ضد فرهنگی در حالی در سایه نگاه بی تفاوت مسئولان دانشگاه رخ می دهد که جشنواره حرکت دانشگاه سیستان و بلوچستان هم از آن مصون نماند؛ جشنواره ای که همزمان با اردیبهشت ماه برای نشان دادن دستاوردهای یک ساله انجمن های علمی برگزار می‌شود و چند سالیست که با حاشیه هایی در سایه عدم نظارت روبروشده و امسال با رقص و پایکوبی همراه بود تا برخی نتوانند فلسفه این جشنواره را درک کنند.


ماجرا از این قرار است زمانی که موسیقی تند در محیط دانشگاه سیستان و بلوچستان طنین انداز شد، برخی از دانشجویان این دانشگاه که گویی قبح شکنی ها چند ساله فرهنگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان در آنها تاثیرگذار بوده است، عنان از کف دادند و با حرکات موزون فضای علمی این جشنواره را با سالن‌های پارتی و عروسی‌های مختلط اشتباه گرفتند.
 

البته برگزاری اردوی مختلط، برگزاری مراسم با موسیقی های تند، عدم برخورد با بی حجابی و منفعل ساختن نهادهای نظارتی و همچنین برگزاری مراسم رقص در حاشیه جشنواره های علمی در دانشگاه  ها، همه و همه از جمله اقداماتی است که در دولت تدبیر مسبوق به سابقه است.


اگرچه رهبر فرزانه انقلاب سال گذشته در دیدار با جمعی از دانشجویان و نمایندگان تشکل های دانشجویی نسبت به این موضوع هشدار داده بودند و با وارد دانستن انتقاد یکی از دانشجویان در خصوص ترویج برخی مسائل مخل پیشرفت های علمی در دانشگاه ها بیان کردند: اینگونه کارها به بهانه نشاط بخشی به محیط دانشجویی، جز غلط ترین کارهاست.

 
بر اساس این گزارش، کیخا، مسئول بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با بیان اینکه جشتواره حرکت، یک جشنوراه علمی است که چند سال است که توسط انجمن های علمی دانشجویی برگزار می شود، گفت» اتفاقی که چند روز قبل توسط دانشویان پسر در این دانشگاه رخ داد، به ضعف مدیریتی دانشگاه برمی گردد.
 
 
وی گفت: قعا اگر برخورد جدی با این گونه اقدامات در دانشگاه ها صورت نگیرد، قطعا شاهد حرکات بدتری نیز در دانشگاه ها خواهیم بود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار